1111

miercuri, 27 martie 2013

Internet Explorer 10 pentru Windows 7

Dupa cu bine stiti (sau nu), Windows 7 vine cu Internet Explorer versiunea 8 preinstalat. Versiunea 8 a acestui browser nativ de Windows este mult mai ok decat anterioarele, insa nu stiu cat de bine se mai preteaza la cerintele actuale si de aceea e indicat sa faceti o actualizare la Internet Explorer 9 sau Internet Explorer 10. Lupta dintre browsere este tot mai acerba, fiecare versiune noua venind cu imbunatatiri vizibile sau mai putin vizibile. Nici cei de la Microsoft nu se lasa mai prejos si incearca sa tina pasul cu tendintele in domeniu iar odata cu lansarea Windows 8 si-a facut aparitia si Internet Explorer 10.
In cazul in care folositi Internet Explorer, este recomandat sa faceti o actualizare la ultima versiune care este mai sigura, mai rapida, mai optimizata si va ofera posibilitatea, cam tarziu ce-i drept, sa redeschideti ultima sesiune de browsing. Bineinteles pana sa tina piept unor browsere precum Google Chrome sau Mozilla Firefox mai e cale lunga, insa au facut un pas pe drumul cel bun.
Ca o idee, luna trecuta au intrat pe acest site 2.400 de vizitatori unici care inca folosesc versiunea 8.0 . Pentru a face trecerea la Internet Explorer 10 e necesar sa aveti instalat Service Pack 1 in Windows 7. Actualizarea o puteti face prin Windows Update sau utilizand link-ul de descarcare de mai jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...