1111

marți, 5 martie 2013

Acopera cearcanele cu mici sfaturi

Suc de rosii - Pentru cearcane, foloseste sucul de rosii atat extern, cat si intern, sub forma de cocteiluri detoxifiante. Amesteca: un gram de sofran, o lingurita de suc de rosii, o jumatate de lingurita de suc de lamaie si faina de grau. Acopera cearcanele cu aceasta pasta timp de 10-15 minute. Sau pune frunze de menta zdrobite intr-un pahar cu suc de rosii, un strop de suc de lamaie si un varf de sare. Bea zilnic un pahar.

Atinge-ti ochii cu delicatete - Imbunatateste aspectul cearcanelor din doua miscari: prima - nu te freca niciodata la ochi, aplica orice masca sau crema foarte usor, prin tamponare; a doua - nu dormi fara perna: capul va fi mai sus decat restul corpului si aceasta previne acumularea lichidelor la nivelul ochilor.

Migdale sub orice forma - Fie ca masezi zilnic zona de sub ochi cu ulei de migdale, cel putin doua saptamani, fie ca aplici o pasta din praf de migdale si lapte, cearcanele tale vor da inapoi. De asemenea, consuma drept cocteil zilnic acest amestec.

Felii de castravete - De la simpla aplicare a feliilor de castravete pe ochii umflati, pana la mastile cu suc de castravete, aceasta leguma se tine tare in fata cearcanelor. Da un castravete prin razatoare pana obtii un pic de suc. Pune-l la frigider. Dupa ce s-a racit, amesteca-l cu putina zeama de lamaie si niste crema pe baza de lanolina. Aplica masca in jurul ochilor pentru 10-15 minute.

Trai ca pe roze - Compresele reci cu infuzie de petale de trandafir sunt o solutie fina pentru cearcanele tale. Alege trandafirii de dulceata si foloseste o lingura de petale la 100 ml de apa. Tamponeaza pielea de sub ochi cu dischete demachiante din bumbac inmuiate in aceasta infuzie.

Te-ai trezit cu ochii umflati? In maximum 15 minute iti revii la normal daca ii tratezi cu felii de cartofi proaspat taiate. Clateste apoi cu apa calduta, sa inlaturi amindonul pe pe piele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...